nieuws

Postbank lanceert beleggershypotheek

Archief

De Postbank heeft begin deze maand zijn Beleggershypotheek in de markt gezet. Het product combineert een lening met vermogensopbouw.

De beleggershypotheek biedt afnemers de mogelijkheid om de hypothecaire schuld op het einddatum af te lossen met de opgebouwde waarde in een beleggingsverzekering.
De (spaar)premies kunnen maandelijks worden belegd in ruim twintig fondsen van de Postbank. De hoogte van de maandelijkse inleg wordt vastgesteld aan de hand van een maximum fiscaal toegestaan rendement van 8%. De minimum inleg bedraagt 25 euro (f 55,09) per maand. De switchkosten bedragen 0,4%. Een overwaarde in de polis kan tussentijds worden opgenomen vanaf minimaal 1.000 euro (f 2.203,71) tegen 0,4% administratiekosten. Eerder dit jaar introduceerde facilitair hypotheekbedrijf Hypotrust in Rotterdam in samenwerking met Robeco Financiële Diensten een BeleggersHypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.