nieuws

Postbank introduceert Nieuwe Variabele Rente

Archief

Postbank heeft een variabele rente geïntroduceerd. Het is naar eigen zeggen de meest transparante hypotheekvorm die denkbaar is.

De Nieuwe Variabele Rente bestaat uit het Euribor-tarief met een vaste opslag van 1%. De variabele rente kent een 1-, 2-, 3-, 6-, 9- en 12-maandsvariant en kan worden gesloten bij de Krediethypotheek (alleen de 1-maandsvariant), de Levenhypotheek en de Aflossingsvrije hypotheek. Voor de Beleggingshypotheek geldt een extra renteopslag van 0,2%.
Klanten kunnen het Euribor-tarief volgen op teletekst of op de site van Postbank. De rente wordt iedere maand op de 15e vastgesteld.
Falcon en Westland/Utrecht voeren al een variabele rente die bestaat uit het Euribor-tarief plus een opslag, waarbij de opslag per klant kan verschillen. Obvion voert een variabele rentevorm, gebaseerd op Euribor met een vaste opslag van 0,65%. Daar kunnen echter nog risico-opslagen bovenop komen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.