nieuws

Postbank in autoverzekeringen

Archief

De Postbank Autoverzekering is een feit

Twee jaar na de eerste aankondiging kunnen Postbankklanten, mits zij over een girorekening beschikken, op de site www.postbank.nl/auto een premieberekening maken en een autoverzekering sluiten. Alle overige consumenten worden via de site verwezen naar een 0900-nummer. Marketingdirecteur Hans Hagenaars zegt dat ruim 60% van zijn klanten met de Postbank Autoverzekering goedkoper uit is. “Wij kunnen dankzij de omvang van ons klantenbestand een belangrijk schaalvoordeel bieden.” Hoe groot het voordeel precies is, kan met de eveneens op de site te raadplegen AutoScan worden berekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.