nieuws

Portefeuille Zee-Risico naar nieuwe zorgverzekeraar AZVZ

Archief

Onderlinge waarborgmaatschappij Zee-Risico 1996 (Achmea) heeft met terugwerkende kracht tot 1 januari haar ziektekostenportefeuille overgedragen aan de nieuwe zusteronderlinge AZVZ.

De portefeuille ziektekostenverzekeringen, die is ondergebracht bij de begin dit jaar opgerichte onderlinge zorgverzekeraar AZVZ, telt ruim _ 300.000. AZVZ was voorheen als ziekenfonds actief.
Onderlinge Zee-Risico 1996 blijft werkzaam als schadeverzekeraar. De portefeuille van dit bedrijf omvat verzuim- en aansprakelijkheidspolissen voor reders. Het premievolume bedraagt in totaal bijna _ 2,2 mln, waarvan Ongevallen en ziekte _ 1,6 mln en Aansprakelijkheid _ 0,6 mln.
Beide onderlingen zijn gevestigd in Amsterdam en maken deel uit van het Achmea-concern. De aansturing van beide onderlingen heeft plaats vanuit de afdeling Scheepvaart van PVF Achmea.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.