nieuws

Portefeuille Quion groeit naar e 6 mld

Archief

De portefeuille van facilitair hypotheekbedrijf Quion is in het eerste halfjaar met e 1,1 mld gegroeid tot circa e 6,0 mld.

Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar is dit een toename van 20%. Vorig jaar groeide de portefeuille aan beheerde hypotheken in totaal e 1,5 mld tot circa e 5 mld.
Quion heeft in de eerste zes maanden drie nieuwe klanten aan de portefeuille toegevoegd: in januari het hypotheekbedrijf van Conservatrix, in mei de AXA WoonVrij Hypotheken en vorige maand werd de hypotheekportefeuille van Generali binnengehaald. Quion zegt nog met diverse andere partijen in gesprek te zijn, die actief willen worden op de Nederlandse markt of hun backoffice hier onder willen brengen.
Het streven van Quion is om binnen vijf jaar te groeien naar een hypotheekportefeuille tussen de e 15 en e 20 mld. “We liggen goed op koers”, aldus directeur Harry Groeneveld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.