nieuws

Portefeuille De Zee over naar Hampden

Archief

De Britse verzekeraar Hampden Plc neemt de run-off portefeuille van Algemene Verzekering Maatschappij De Zee over van Sedgwick Internationaal, een dochter van Marsh.

Beide partijen hebben de condities voor de voorgenomen portefeuileoverdracht niet bekendgemaakt en wachten nog op de (formele) goedkeuring van toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB).
De financiering van de acquisitie betaalt Hampden uit eigen middelen. De directie en administratie worden gevoerd door de Nederlandse vestiging Hampden Insurance Group (Rotterdam).
Verzekeraar De Zee is al sinds 1988 in run-off. Op de portefeuille werd in 2004 een verlies geleden van ruim _ 14.000. De Britse verzekeraar heeft nu de portefeuilles van zeven (her)verzekeraars in beheer, waarvan vier in Groot-Brittannië en drie in ons land: MaasLloyd (run-off sinds 1985), Sampo Nederland (run-off sinds 2002) en nu De Zee.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.