nieuws

POR installeert eigen Euroconversiecommissie

Archief

Het Permanent Orgaan van Overleg (POR) heeft een Euroconversiecommissie in het leven geroepen. De commissie moet de problemen inventariseren die zich kunnen voordoen bij conversie van guldens in euro’s.

Om de conversie van bestanden goed te laten verlopen, stelt de commissie richtlijnen op, waarbij zij de adviezen opvolgt van de Verbondswerkgroep en de overheid. De richtlijnen worden medio dit jaar bekend gemaakt. Uitgangspunt is dat de communicatie over contracten tot 1 januari 2002 in guldens gebeurt, en na die datum in euro’s.
De Euroconversiecommissie bestaat uit tien leden, onder wie voorzitter Stef van Almkerk (Anva). de overige leden zijn afgevaardigd door het Verbond, de VNAB en de tussenpersonenorganisaties NVA, NBvA en NVGA.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.