nieuws

Polis voor extra kosten kanker

Archief

AIG Europe en Ocean Groepsverzekeringen hebben een product ontwikkeld dat aanvullende dekking biedt voor vrouwelijke vormen van kanker. Het product, ‘Women’s well-being’, dekt onder meer een driejaarlijks consult.

Wordt een vrouwelijke vorm van kanker geconstateerd (zoals borst- en baarmoederkanker), dan wordt een bedrag van _ 7.500 uitgekeerd, dat naar eigen inzicht besteed kan worden om bijvoorbeeld vervoer en verblijf van de partner of extra kinderopvang van te betalen. Het product is ontwikkeld in samenwerking met Care for Women, een organisatie die hulp biedt aan vrouwen in de overgang.
Gedachte achter het product is dat de ziekte behalve lichamelijke en emotionele consequenties vaak ook financiële gevolgen heeft.
‘Women’s well-being’ dekt daarom tot _ 5.000 in natura diensten en producten die niet direct noodzakelijk zijn voor de behandeling, zoals haarwerken, protheses, speciale lingerie, camouflagetherapie, littekencorrectie en energiedrankjes. Daarnaast wordt begeleiding door een gespecialiseerd consulente vergoed.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.