nieuws

Polis Net Secure dekt computersabotage

Archief

Marsh & McLennan introduceert deze week Net Secure, een verzekeringsproduct dat sabotage aan computers en computernetwerken dekt.

Met deze polis kunnen grote bedrijven zich verzekeren tegen de schade door ‘hackers’, misbruik van computergegevens en schade door virussen die bijvoorbeeld de Internet-site lamleggen. Net Secure verzekert bedrijven ook tegen het gevaar dat eigen applicaties virussen doorgeven aan andere bedrijven en daardoor verliezen bij het betreffende bedrijf veroorzaken.
Er zijn al meer van dit soort polissen beschikbaar maar nog niet eerder werd een bedrag tot f 400 mln gedekt. Het product komt ook op de Nederlandse markt beschikbaar. De Nederlandse vestiging van Marsh & McLennan, Mees & Zoonen Marsh & McLennan, wil nog niet ingaan op de inhoud van de polis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.