nieuws

Polis Direct komt met oldtimerverzekering

Archief

Bezitters van klassieke auto’s ouder dan 20 jaar kunnen hun oldtimer sinds kort ook verzekeren bij Polis Direct. Een WA-verzekering voor klassiekers wordt aangeboden voor een jaarpremie van € 45. De klant betaalt altijd een vaste premie per jaar. Ook na schade blijft deze premie gelijk. De auto is ook verzekerd tijdens rally’s en de eigenaar kan zelf kiezen waar hij of zij de auto laat repareren. 

Om de nieuwe klassiekerverzekering te introduceren, is de Bovag-dochter een landelijke online enquête gestart, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Er moeten vragen worden beantwoord als ‘Wanneer u een klassieke auto heeft of zou hebben, wie mag er dan absoluut niet in rijden?’, ‘Wat is de maximale afstand die u durft te rijden in een klassieke auto?’ en ‘Wat is uw mooiste belevenis met een klassieker?’ Uit de antwoorden komt per vraag uiteindelijk een zogenaamde ‘Classic One & Only’ naar voren: het meest populaire antwoord van klassiek Nederland. De enquête is tot 20 juni aanstaande in te vullen op de websites www.polisdirect.nl en www.amklassiek.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.