nieuws

Polak, Van der Linden en Boele breidt uit

Archief

Per 1 juli van dit jaar is het Haarlemse assurantiekantoor Verdonschot Assurantiën overgenomen door het Heemsteedse Polak, Van der Linden en Boele.

Voorlopig blijft Verdonschot Assurantiën -onder supervisie van de nieuwe eigenaar- zelfstandig opereren. In de toekomst zal het bedrijf volledig in Polak, Van der Linden en Boele integreren.
De assurantiekantoren van M. Polak en E.H. van der Linden fuseerden in 1985. In 1992 sloot het kantoor van F. Boele zich bij Polak en Van der Linden aan. Met de overname van Verdonschot Asurantiën is het aantal werknemers toegenomen van 13 naar 18 personen.
“Concrete plannen voor verdere uitbreiding hebben we voorlopig niet. We willen best verder groeien, maar we zijn niet actief op zoek. Een nieuwe portefeuille moet bovendien op onze portefeuille aansluiten. Bij ons ligt de nadruk op het bovensegment van de particuliere markt en op het midden- en kleinbedrijf”, aldus M. Polak van Polak, Van der Linden en Boele.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.