nieuws

PNO Ziektekosten lid van VRZ

Archief

PNO Ziektekosten heeft zich aangesloten bij de Vereniging Regionale Zorgverzekeraars (VRZ).

De onderlinge ziektekostenverzekeraar van de omroepen verwacht met het lidmaatschap ervaring en kennis te delen en de dienstverlening aan verzekerden verder te optimaliseren. Daan Heijting, directeur PNO Ziektekosten: “Bovendien is de gezamenlijke belangenbehartiging voor ons een belangrijke reden lid te worden van de VRZ”.
Hans Feenstra, voorzitter van de VRZ, is enthousiast over de aansluiting van PNO Ziektekosten. “We zien het als een erkenning voor de door de VRZ ingeslagen weg. Daarnaast heeft PNO expertise in het aanbieden van zorgverzekeringen in combinatie met pensioen- en spaarregelingen. Deze deskundigheid biedt grote meerwaarde voor de overige leden.”
De VRZ-leden zijn Azivo, De Friesland, PNO Ziektekosten, Salland en Zorg en Zekerheid. Bij PNO zijn 187 organisaties aangesloten met zo’n 30.000 verzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.