nieuws

Pleijsiers

Archief

R

J. Pleijsier krijgt per 1 oktober van dit jaar de tijdelijke leiding over het Verzekeraars Instituut voor Preventie (VIP) in Bilthoven, onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Pleijsiers taak is tweeledig. Naast zijn managersfunctie is hij belast met het onderzoek naar de toekomst van het VIP. Na de doorlichting zal worden gekeken hoe de bevindingen van Pleijsier over gewenste taakgebieden en organisatiestructuur ingevuld zullen worden. Pleijsier is afkomstig van KPMG.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.