nieuws

Pleidooi voor publieke garantiefondsen

Archief

hypotheekmarkt

Het is één van de conclusies ontleend aan het proefschrift van Liou Cao: met als titel: “The feasibility and functioning of public mortgage insurance models: an international comparison”. Het proefschrift, dat inzicht biedt in de kosten en baten van een publieke hypotheekgarantie, is uitgegeven in de NHG-reeks van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Karel Schiffer, algemeen directeur van de stichting overhandigt het eerste exemplaar aan Hans Dijkstal, voorzitter van the Atlantic & Pacific Exchange Program.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.