nieuws

Pleidooi voor meer samenwerking in Belgische makelaarswereld

Archief

“Elke verzekeraar die zichzelf respecteert verwacht een minimumproductie

Een makelaarskantoor moet om zijn klanten voldoende keuzemogelijkheden te kunnen bieden dus voldoende groot zijn om met meerdere partnermaatschappijen te kunnen werken. Bovendien zouden makelaars elkaar meer moeten steunen om hun stem te laten weerklinken. Niet alleen via de tussenpersonenorganisaties Feprabel en FVF, maar wie weet morgen ook via een vereniging die alle makelaars van een bepaalde verzekeringsmaatschappij groepeert. Want verzekeraars zijn de meesters in de verdeel- en heersstrategie. Zij hebben de neiging eigengereid op te treden en feit is dat ze makelaars niet systematisch in hun beslissingsproces willen integreren.” Dat is de visie van makelaar Philippe Muys, die tot eind 2001 commercieel en marketingdirecteur was bij Generali.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.