nieuws

Phenox Actuarissen groeit door WFT en de Pensioenwet

Archief

Phenox Actuarissen claimt het snelst groeiende actuariskantoor in Nederland te zijn met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Curaçao en Aruba. Op korte termijn wordt er nog een kantoor in België geopend.

“Dankzij transparantie, de WFT en de eisen van de Nederlandse Pensioenwet zijn wij in drie jaar tijd naar 35 actuarissen gegroeid”, zegt commercieel directeur Juul Manders. “Ik constateer ook dat wij in toenemende mate worden ingeschakeld bij onderwerpen als communiceren over een product. Hoe onderbouw ik het verhaal met cijfers, is voor veel verzekeraars eveneens een belangrijke vraag geworden.”
Phenox heeft onder andere Nationale-Nederlanden, Aegon, Delta Lloyd en Interpolis als klanten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.