nieuws

PGGM richt platform verzuim en arbeidsongeschiktheid op

Archief

Pensioenfonds PGGM gaat met werkgevers en werknemers een Platform ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid oprichten.

Het platform ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid is een van de manieren waarop PGGM, het pensioenfonds voor de sector zorg en welzijn, wil gaan samenwerken met sociale partners. Platform-voorzitter wordt Peter Pennekamp, directeur-generaal op het ministerie van VWS. Aanleiding voor de oprichting van het platform is, dat volgend jaar de wet Suwi (wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen) en de wet Verbetering poortwachter in werking treden, waardoor werkgevers en werknemers voor een groot deel verantwoordelijk worden voor de reïntegratie. Samen met de Sectorraad Zorg en Welzijn, heeft het pensioenfonds een brochure gemaakt waarin de wijzigingen worden uitgelegd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.