nieuws

Peugeot stunt met gratis autoverzekering

Archief

Kopers van een nieuwe Peugeot kunnen verzekeringsvergelijkingssites voorlopig laten voor wat ze zijn, want zij krijgen het eerste jaar de all-riskverzekering, inclusief een inzittenden-schadeverzekering, gratis

Deze actie, die loopt tot en met 31 maart, geldt voor de modellen 1007, 307 en 207 hatchback. De verzekering dient gesloten te worden via Peugeot Assurance, een samenwerkingsverband tussen PSA Finance Nederland en Unigarant/UVM. De polis voorziet  onder meer in drie jaar nieuwwaardedekking, geen eigen risico bij reparatie via een dealer en een ongelimiteerde dekking van Peugeot audio- en navigatiesystemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.