nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Per 1 november is mr N.W. Ligtelijn, thans algemeen directeur O.W.J. Schlencker Assuradeuren en lid van de groepsdirectie van Sedgwick Nederland, de nieuwe directievoorzitter van Interlloyd Verzekeringen. Ligtelijn volgt hiermee J.M.F. Waterreus op die op 1 oktober overstapt naar Sun Alliance Verzekeringen als statutair directeur ondermeer verantwoordelijk voor bedrijfsverzekeringen.

Tot de datum waarop Ligtelijn in dienst treedt van de Fortis-onderneming Interlloyd, zal interim-manager drs R. van Boven, leiding geven aan het bedrijf.
Directeur R. Sasburg vertrekt met een gouden handdruk bij de Zorgverzekeraar Oostnederland. Over de hoogte van het bedrag wenst hij geen mededelingen te doen. Na onenigheid met het bestuur was Sasburg op non-actief gesteld.
Bij Arag Rechtsbijstand is P.J.L. Snijders benoemd tot commercieel manager. Snijders die per 1 december verantwoordelijk wordt voor acceptatie en verkoop, is momenteel adjunct-directeur bij Bijl Taxaties, een divisie van de Robins Takkenberg/Bijl holding. Daarvoor was hij directeur van het IMA. V. Meier, die tot nu toe leiding gaf aan de afdeling Acceptatie, is inmiddels hoofd techniek binnen deze afdeling.
P. Oskam is met ingang van 1 oktober benoemd tot hoofdinspecteur in de regio Noord/West Nederland bij Zwolsche Algemeene Schadeverzekering. Oskam trad 20 jaar geleden in dienst bij de Zwolsche en is sinds 1984 werkzaam in de buitendienst.
Per 1 oktober is T.B. Louwerens (44), thans werkzaam als hoofd Middelenbeheer/Geld- en Valutahandel bij Staal Bankiers, de nieuwe directeur Treasury van de AVCB Verzekeringsgroep.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.