nieuws

Persoonlijke hulpverlening nu zelfstandig produkt Europeesche

Archief

De Europeesche biedt haar hulpverlening gekoppeld aan de zakenreisverzekering (SOS Personal Service) sinds kort ook als zelfstandig produkt aan het intermediair aan.

De individuele hulpverlening wordt uitgevoerd door de alarmcentrale SOS International.
Ook de distributie van het produkt wordt verzorgd door de alarmcentrale, die desgewenst de premie-incasso voor zijn rekening neemt, zegt hoofd marketing W.J. van Tiel van de Europeesche.
Volgens Van Tiel heeft de maatschappij aanvragen van 550 tussenpersonen gekregen voor foldermateriaal. De maatschappij zegt zo’n 2.500 kantoren in de boeken te hebben.
De contractuele looptijd van het produkt is 1, 3 of 5 jaar. De doorlopende provisie voor het intermediair is 25%. De premie bedraagt f 29,50 (1 jaar), f 79,50 (3 jaar), en f 119,50 (5 jaar).
Nieuwe cliënten krijgen de service tot 1 januari 1995 gratis aangeboden. Het intermediair krijgt het hulpverleningspakket een jaar lang gratis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.