nieuws

Personeel Aegon zet het op een lopen

Archief

Zondag begint de derde editie van de Right To Play Run

Vanaf het plein voor hun Haagse hoofdkantoor gaan om 12.00 uur zeshonderd Aegon-medewerkers 5 of 10 kilometer hardlopen of 5 km wandelen. Diverse sportprominenten zullen van de partij zijn. Het gaat om een estafette over circa 1.200 km langs alle kunstijsbanen in ons land, die op 9 februari eindigt bij het WK Allround in Heerenveen. Op de kunstijsbanen wordt het geld opgehaald dat door kinderen bij elkaar is geschaatst tijdens de actie ‘Schaats mee voor Right To Play’. Het goede doel is: sport- en spelactiviteiten in een vluchtelingenkamp in Oeganda.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.