nieuws

Pensioensparen bij Spaarbeleg

Archief

Met de PensioenVersterker biedt Spaarbeleg een alternatief voor de vanaf januari wegvallende premiespaarregelingen.

Spaarbeleg wijst vooral op de fiscale voordelen die kleven aan de werkgeversbijdrage en de eigen bijdrage van de werknemer vanuit diens brutoloon. Het premiebedrag wordt, na kosteninhoudingen, belegd in het Aegon Mix Fonds of Rente Fonds. Een campagne in dagbladen en op de radio begeleidt de productintroductie. Spaarbeleg gaat de PensioenVersterker alleen via “het advieskanaal” verkopen.
Een maand eerder lanceerde Spaarbeleg al PensioenComfort, ook een aanvullende pensioenverzekering die beleggingsgebonden is. Spaarbeleg heeft een moeilijk jaar achter de rug en wil in 2003 weer “op weg naar succesvolle groei”. Daartoe wordt gestart met een aparte merkcampagne, naast productadvertenties.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.