nieuws

Pensioenregeling Univé naar Amev

Archief

De pensioenregelingen van 25 lokale onderlingen van Univé verhuizen van Avéro Achmea naar Amev. De keuze volgt op een onderzoek van APS Pensioenteam (Waardenburg). Die legde vijf pensioenverzekeraars op vijftig criteria langs de lat.

“Het betreft een mantelcontract, omdat elke onderlinge zijn eigen pensioenregeling kent”, licht Joop Kuiper namens Univé toe. De regelingen zijn van toepassing op in totaal 1.250 medewerkers. Er is, rekening houdend met de opgebouwde pensioenrechten, circa € 100 mln met het contract gemoeid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.