nieuws

Pensioenregeling Sigma krijgt verfje met Connect van NN

Archief

De collectieve pensioenregeling van Sigma Coatings wordt voortaan geadministreerd via het sotwarepakket Connect van Nationale-Nederlanden. Hiermee is de 200.000ste werknemersverzekering opgenomen in dit computerprogramma voor bedrijfsrelaties.

Sigma Coatings, met een kleine 1.400 werknemers, gaat Connect gebruiken in samenwerking met Aon Consulting Nederland (RHH). De verfproducent is een bestaande relatie van NN. Ter gelegenheid van het bereiken van de 200.000ste polis, reikte directeur drs. J.A. Nijssen van NN-Leven een bronzen beeldje uit aan zowel Sigma als Aon Consulting.
Het softwarepakket biedt werkgevers en adviseurs de mogelijkheid tot het efficiënt administreren en beheren van pensioen-,arbeidsongeschiktheidsregelingen en wao-gatverzekeringen die bij Nationale-Nederlanden zijn ondergebracht. Sinds 1 juli 1996 is Connect ook te gebruiken ten behoeve van de verzekering van het anw-hiaat. Aan het eind van dit jaar komt daar de mogelijkheid bij om collectieve ziektekostenverzekeringen in het systeem te administreren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.