nieuws

Pensioenproduct Generali voor MKB

Archief

Generali heeft speciaal voor ondernemingen met vijf tot vijftig werknemers een pensioenproduct aan het assortiment toegevoegd. Met het WaarborgPensioen is een eindloon- of middelloonregeling te verzekeren, aan te vullen met extra dekkingen als WAO- en ANW-hiaat.

Generali wijst onder meer op de lage, vaste kosten van het product. Het intermediair kan een doorlopende provisie van (naar keuze) 2% tot 10% tegemoet zien. Tussenpersonen worden verder warm gemaakt met een taart (bij bezoek van een Generali-accountmanager) en een Armani-horloge (per gesloten contract in 2005).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.