nieuws

Pensioenkring ambieert vijftig deelnemers

Archief

Onder de naam Pensioenkring ontstaat een nieuw samenwerkingsverband van pensioenadvieskantoren. De club wil binnen drie jaar zo’n vijftig kantoren als lid hebben; momenteel staat de teller op vijf. Pensioenkring is eigendom van Peter Sakkers (44), bekend van Tomorrow Pensioenconsultants (De Rijp) en vroegere internetsites als premie-direct.nl en lijfrente.nl. Sakkers leidt Pensioenkring samen samen met directeur Ralf Hinze (36), afkomstig uit de buitendienst van NN Leven.

Pensioenkring wil deelnemende kantoren vooral steunen in de administratie en communicatie met klanten, onder meer via het Internet Pensioen Administratiesysteem (I-PAS2005). Andere diensten zijn onder meer opleidingen, kennisdeling (Kring-meetings) en inkoop. Komend najaar wordt, naast het Pensioen Kringplan, het Levensloop Kringplan gelanceerd. Details daarover wil Hinze nog niet prijsgeven. Duidelijk is wel dat het om een verzekeringsproduct gaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.