nieuws

Pensioendesk abonnee op kenniscircuit Wildbaan

Archief

Het kennisnetwerk van Wildbaan wordt opengesteld voor de franchisenemers van De Pensioendesk. Franchisegever Pensioendesk Nederland heeft daartoe een overeenkomst gesloten met Wildbaan-eigenaar IFC Groep.

Pensioendesk Nederland heeft fiscaal-juridische ondersteuning voor de ruim dertig franchisenemers tot kernactiviteit verheven. Het aanbieden van kennis en informatie is volgens de centrale organisatie één van de succesfactoren in de dagelijkse praktijk van pensioenadviseurs. “We hebben expliciet gekozen voor samenwerking met een autonome partij, omdat we daarmee niet afhankelijk zijn van verzekeringsmaatschappijen”, aldus Pensioendesk-directeur Henk Doornewaard.
Volgens IFC-directeur Guus Landheer is het contract met Pensioendesk Nederland “een belangrijke stap voor ons”. IFC is pas twee maanden eigenaar van Wildbaan, een initiatief van Ivo Valkenburg en Mick Hanswijk. Het ‘kenniscircuit’ bestaat uit een netwerk van twintig specialisten op allerlei deelgebieden van financiële planning en employee-benefits.
Henk Doornewaard en Guus Landheer ‘proosten’ op een goede samenwerking.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.