nieuws

Pensioendesk

Archief

De Pensioendesk maakte twee jaar geleden schoon schip. Van bijna twintig franchisenemers werd afscheid genomen, omdat zij niet meer ‘pasten’ in de organisatie. Het gevolg is dat de landelijke Pensioendesk nu nog maar dertig vestigingen telt, tegen 55 in vroegere hoogtijdagen. “De grootste fout die je als keten kunt maken, is achterover leunen en concessies doen aan het profiel van de franchisenemer”, zegt Harry Wichers, commercieel directeur van de Finchise Group. Tot de groep behoren de franchiseketens de Pensioendesk, GeldXpert en de hypotheekinkoopcombinatie HCCN. De komende jaren gaat Finchise voor alle formules hard op zoek naar franchisenemers.

Harry Wichers

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.