nieuws

Pensioen en andere toekomstvoorzieningen

Archief

‘Pensioen en andere toekomstvoorzieningen’ is een naslagwerk in twee banden van de vele financiële verzorgingsregelingen (oudedag, nabestaanden, ziekte, invaliditeit, werkloosheid). De uitgave omvat een beschrijving van de regelingen met de actuariële, juridische, fiscale en internationale aspecten.

Het naslagwerk voor adviseurs, accountants, personeelsmanagers en andere deskundigen kost f 390. Maandelijks worden maximaal 8 pagina’s (à 40,5 cent per pagina) toegevoegd met actuele informatie. De uitgave van uitgeverij Kluwer in Deventer kan besteld worden bij distributiecentrum Libresso, tel. 05700-331.55, fax 05700-338.34, en is tevens verkrijgbaar bij de boekhandel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.