nieuws

Pemba-premie

Archief

Per 1 januari 2008 wordt de Pemba-premie afgeschaft. Alle werkgevers die bij het UWV verzekerd zijn, gaan een uniforme premie betalen voor de WAO. Deze is vastgesteld op 0,15%. Het wetsvoorstel regelt verder dat er definitief geen premiedifferentiatie komt voor de IVA (Inkomensverzekering Volledig Arbeidsongeschikten).

CZ en Delta Lloyd
De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA) heeft de overname van de zorgactiviteiten van Delta Lloyd door CZ goedgekeurd. Er ontstaat volgens de NMA geen machtspositie. Na de overname is de combinatie, met een marktaandeel van 20% en 3,3 mln verzekerden, de derde zorgverzekeraar van Nederland.
Geen premie bij CZ
Verzekerden van zorgverzekeraar CZ die hun e-mailadres achterlaten op de website, maken kans op drie maanden geen premie betalen voor de basis- en aanvullende verzekering. CZ geeft twintig van deze prijzen weg. CZ verzamelt de e-mailadressen om klanten sneller op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.