nieuws

Pemba-bijeenkomst van Avéro

Archief

Er zijn volop productiekansen voor intermediairs als het gaat om de Pemba Uitstap Grote Bedrijven

Dat onderwerp stond vorige week centraal in een bijeenkomst van Avéro Achmea in Het Planetarium in Amsterdam. Vertegenwoordigers van grote intermediairbedrijven werden ingelicht over de mogelijkheden en voordelen voor bedrijven om eigen-risicodrager te worden voor het WAO-risico. Voor de bedrijven die de Pemba-uitstap willen maken en voor het betrokken intermediair is wel haast geboden. Bedrijven die per 1 januari 2005 willen uitstappen hebben nog tot 1 oktober de tijd om bij het UWV op te zeggen. Daarna kan men nog per 1 juli 2005 uitstappen (opzeggen vóór 1 april 2005).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.