nieuws

Pellinkhof (Levob) bij afscheid geridderd

Archief

Robert Pellinkhof (58) is op zijn afscheidsreceptie in verband met zijn vervroegde pensionering onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De daarbij behorende versierselen werden uitgereikt door burgemeester Rudi Boekhoven van Zeist.

Pellinkhof is bijna twintig jaar werkzaam geweest bij Levob, waar hij laatstelijk directeur was van het schade- en zorgbedrijf. Daarnaast was hij onder meer lid van de Raad van Commissarissen van DAS Rechtsbijstand en lid van talrijke Verbondscommissies. In 2002 werd Pellinkhof als directeur van Levob Schade opgevolgd door René Bins.
Pellinkhof (rechts) ontvangt het lintje van de burgemeester van Zeist.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.