nieuws

PE-café op herhaling

Archief

Nibe-SVV houdt op 13 en 14 november in Bilthoven opnieuw het Permanente Educatie-café, beter bekend als het PE-café. Deelnemers kiezen zelf de onderwerpen, waarin zij hun kennis willen bijspijkeren.

Tijdens de twee dagen worden doorlopend workshops gegeven waarbij de benodigde PE-punten (FFP, NBVA en NVA) voor dit jaar nog behaald kunnen worden. De workshops duren één, respectievelijk drie uur. Het PE-café richt zich onder meer op financiële planners, accountmanagers particuliere cliënten, accountmanagers ondernemers, assurantietussenpersonen en zelfstandig gevestigde financiële dienstverleners.
De workshops die gegeven worden, behandelen de volgende onderwerpen: sociale zekerheid, levensverzekeringen en pensioenen, sparen en beleggen, belastingen, integratieve casuïstiekbehandeling, financieringen en huwelijksvermogen en erfrecht.
De kosten voor de eerste workshop van drie uur bedragen e 295 en voor de eerste drie workshops van één uur e 100 per uur. Na drie gevolgde uren zijn de kosten e 150 voor elke drie-uursworkshop en e 75 voor iedere workshop van één uur.
Informatie kan verkregen worden via de website www.nibesvv.nl. Een brochure is opvraagbaar via evenementen@nibesvv.nl, ter attentie van Annemarie Burgers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.