nieuws

PCO adviseert op uurbasis tussenpersoon

Archief

Op declaratiebasis pensioenadviezen geven aan onder meer accountants en assurantietussenpersonen. Dat doet Pensioen Consultants Oost Nederland.

PCO is een bedrijf van Jan Weijman (41) en Louis Deen (30). De zakenpartners hebben elkaar ontmoet bij Thoma Pensioenadviseurs (Lochem) en zijn onlangs aan de IJsselkade in Zutphen een eigen onderneming gestart.
“We bieden bedrijven en accountants, maar ook minder gespecialiseerde assurantiebedrijven, advies en expertise of een second-opinion aan op het terrein van pensioen en arbeidsvoorwaarden”, zo vat Deen de activiteiten van PCO samen. Voor zakelijke relaties wordt tegen vaste tarieven ook aan financiële planning gedaan.
Onlangs is Henri Brul aangesteld als assurantie-adviseur. Onder het label PCO Assurantie bemiddelt hij tegen de reguliere provisiebeloning in schadeverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.