nieuws

PBA lanceert FlexiVast Rente

Archief

Geldverstrekker PBA Hypotheken, dochter van Banque Artesia Nederland, komt volgende week met een nieuwe rentevariant: de PBA FlexiVast Rente. Het risico van een variabele rente, een behoorlijke stijging in korte tijd, wordt ingeperkt door de FlexiVast rentelimiet: een vooraf afgesproken maximaal rentetarief. De rente wordt gedurende de afgesproken periode van vijf of tien jaar nooit hoger dan deze afgesproken rente.

Rentedalingen worden wel ongelimiteerd gevolgd. Elke drie maanden wordt de variabele rente herzien. De rentelimiet staat vast voor vijf of tien jaar. De FlexiVast Rente heeft het 3-maands Euribortarief als basis en wordt ieder kwartaal opnieuw vastgesteld. Het tarief bestaat uit een risico-opslag en een FlexiVastpremie plus het 3-maands Euribor-tarief. 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.