nieuws

Paul Maas (Eindhoven) nieuwe aanwinst Dorwaal

Archief

Dorwaal Assurantiegroep, het aan levensverzekeraar Conservatrix gelieerde bemiddelingsbedrijf, heeft een nieuwe aankoop gedaan: Paul Maas Assurantiën in Eindhoven.

Directeur en eigenaar Paul Maas (57) treedt zelfs toe tot de directie van Dorwaal, waar hij zich vooral met “organisatorische en operationele” zaken bezig gaat houden. Maas flankeert daarmee zittend directeur Erik Henny (52). De laatste is samen met broer Ewout (56) eigenaar van fr Dorwaals moedervennootschap Hans Brinker BV, terwijl Ewout op zijn beurt weer samen met broer Boudewijn (58) directeur en (mede)eigenaar is van de verzekeraars Conservatrix en Nuvema.
Assurantiekantoor Paul Maas, lid van de NVA, telt vier medewerkers. “Hiermee is een essentieel ‘steunpunt’ in het zuiden van het land verwezenlijkt”, zo stelt Dorwaal-directeur Erik Henny. De groep heeft nog ambities in de regio’s Rotterdam en Den Haag en hoopt nog dit jaar de provisie-omzet te kunnen verdubbelen tot f 10 mln (zie AM 15, pag. 3).
Dorwaal heeft vestigingen in Amstelveen (hoofdkantoor), Diemen, Arnhem, Groningen, Hoogezand en Utrecht. Dit jaar werden nog zes andere portefeuilles gekocht: ACL (Amstelveen), Akkerman (Utrecht), Van Munster (Utrecht), Breukelman (Diemen), Winkelman (Arnhem) en Van der Linden (Ulft).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.