nieuws

Paarse krokodillen duiken nu ook op in dierenpark

Archief

De paarse krokodil van Ohra, symbool voor alles wat bureaucratie is, laat zich sinds kort ook bewonderen in Ouwehands Dierenpark. Het dierenpark heeft als eerste het opblaasbeest van de direct-writer geadopteerd en in groten getale in een vijver bij de ingang uitgezet. Bezoekers van het dierenpark kunnen door deelname aan speciale acties een exemplaar bemachtigen. Deze acties vinden plaats op de zondagen 21 en 28 augustus. Ohra heeft inmiddels ruim vijftigduizend paarse krokodillen laten overkomen uit China; enkele tienduizenden exemplaren zijn inmiddels tijdens speciale marketingacties naar een nieuwe eigenaar gegaan.  

  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.