nieuws

OZ praat bij over zorgstelsel

Archief

Zorgverzekeraar OZ organiseert in juni vier bijeenkomsten voor werkgevers en assurantietussenpersonen over veranderingen in de zorg. De bijeenkomsten vinden plaats in het Chassé Theater in Breda en hieraan kan kosteloos worden deelgenomen.

Op 16, 23, 28 en 30 juni zijn ’s middags workshops gepland voor respectievelijk zorg- en welzijnsinstellingen, het MKB, grote ondernemingen en assurantietussenpersonen. De bedoeling is korte en praktische informatie over de invoering van de basisverzekering te geven. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van OZ zorgverzekeringen, www.oz.nl.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.