nieuws

‘Overgang naar nieuw HDN soepel’

Archief

voorspoedig te verlopen

Inmiddels zijn al 1.600 van de 3.000 actieve gebruikers overgestapt. Een vestiging van Huis & Hypotheek had het geluk de duizendste tussenpersoon te zijn die het beveiligde HDN-certificaat installeerde en mocht daarom een taart in ontvangst nemen. Niek Nusmeijer (links, directeur van Huis & Hypotheek) neemt de taart van HDN-voorzitter Wim Witteveen in ontvangst. Naast de 1.600 tussenpersonen die al over zijn, zijn ook de maatschappijen Achmea (Avéro en Woonfonds) en GMAC over. Binnenkort volgen de grote ketens en de andere maatschappijen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.