nieuws

Overdracht uitvaart- portefeuille Hooge Huys

Archief

De uitvaartportefeuille van Hooge Huys wordt momenteel overgedragen naar Reaal Overlijdenszorgverzekering. De nog jonge uitvaartmaatschappij is inmiddels goed voor 525.000 polissen en een jaarpremie van ruim f 60 mln.

De Hooge Huys-portefeuille met 150.000 uitvaartverzekeringen herbergt levenslange overlijdensrisicoverzekeringen met een verzekerd kapitaal van niet meer dan f 25.000. Op de levenpolissen kunnen de volgende (vervallen) maatschappijnamen voorkomen: Reaal, De Centrale, Hooge Huys, Hooge Huys van 1891, Alico, American Life Euravie, Nederlandse Levensverzekeringsbank Fides (Soest), Genootschap St. Joseph, Minerva (Antwerpen), De Toekomst (Antwerpen) Onderlinge Maatschappij van Verzekeringen De Nederlanden (Haarlem), Portefeuille Leven der Nederlandsche Spaarverzekeringen van Katholieken (Amsterdam), Nederlandsche Volkverzekerings Bank (Amsterdam), UBO Scholen Bisdom Haarlem (Heemstede), Begrafenisfonds St. Barbara (Heemskerk), Begrafenisfonds Hoogkarspel, Onderling Begrafenisfonds Spierdijk, Begrafenisfonds Eendracht maakt Macht (Den Helder), West-Friesch Begrafenisfonds (Hoorn) en Noord Hollandsch Begrafenisfonds (Hilversum).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.