nieuws

Overdracht

Archief

Overdracht

De rechten en verplichtingen van Avéro Schadeverzekering, voorheen Royal & SunAlliance Schadeverzekering, zijn formeel overgedragen aan Achmea Schadeverzekering. De overdracht heeft geen betrekking op de luchtvaartpooltekening en de overeenkomsten die behoorden tot het directe schadeverzekeringsbedrijf van Avéro, voorheen Royal & SunAlliance.
Zilveren Kruis
De website van zorgverzekeraar Zilveren Kruis (www.zilverenkruis.nl) is door het internetbedrijf Clockwork vernieuwd. Doelstelling van de site is verdere optimalisatie van internet als communicatie-, verkoop- en servicekanaal voor bestaande en nieuwe klanten. Onlangs werd de website getest door onderzoeksbureau MarketResponse en uitgeroepen tot ‘Beste website van alle zorgverzekeraars’.
SalaCarte
PointLogic, ontwikkelaar van EB-software, en Meulendijks PZ Advies hebben een standaardversie ontwikkeld van het SalaCarte-systeem van PointLogic. Met het pakket wordt het mogelijk loonkostensimulaties uit te voeren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.