nieuws

OVDE houdt internetseminar

Archief

Adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel (OVDE) en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie houden op 13 november in Hotel Figi te Zeist het seminar ‘Financiële diensten via Internet: wat koop je ervoor?’.

Tijdens het seminar wordt het halfjaarlijks onderzoeksrapport Thuiswinkel Markt Monitor officieel gepresenteerd door Frank Sibbel van Blauw Research. Daarna presenteren Proteq, SNS Bank en Univé hun internetaanpak.
Joris Bruijne (Siekloop), gekozen tot ‘directmarketingman van het jaar’, sluit de bijeenkomst af met een presentatie over e-marketing, communitymarketing en het al dan niet inspelen door financiële instellingen op hypes.
Meer informatie over het seminar is te vinden op www.ovde.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.