nieuws

Oud-topman Wapstra als ‘troubleshooter’

Archief

Twee oud-topmannen van verzekeraars en pensioenfondsen hebben een bemiddelingsbedrijf voor het oplossen van geschillen en conflicten opgericht.

De vennootschap onder firma Berkouwer & Wapstra is genoemd naar de beide initiatiefnemers drs. Berend Wapstra (62), voormalig lid van de raad van bestuur van Delta Lloyd en ABN Amro, en drs. Henk Berkouwer (62), laatstelijk werkzaam als concernactuaris van het pensioenfonds ABP.
Berkouwer & Wapstra richten zich met hun conflictbemiddelingsbedrijf op verzekeraars, banken, pensioenfondsen en non-profitorganisaties. Met hun praktijkervaring en vakkennis denkt het duo in staat te zijn om conflicten binnen bedrijven via korte procedures op te kunnen lossen. Beide troubleshooters zijn ingeschreven als lid van het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.