nieuws

Otten vertrekt bij Fortis ASR

Archief

René Otten (55) vertrekt per 1 april als directeur Marketing en Communicatie bij Fortis ASR.

Als reden voor zijn vertrek geeft Otten (56) de afronding van de per 1 oktober vorig jaar doorgevoerde integratie van Amev, Stad Rotterdam en Woudsend tot een Fortis ASR-organisatie. “De klus zit erop”, zegt Otten. Of, en zo ja, hoe hij zijn loopbaan voortzet, zegt Otten nog geen concrete plannen te hebben gemaakt.
Otten kwam begin 2004 over van zusterbedrijf De Amersfoortse waar hij 23 jaar heeft gewerkt, laatstelijk als commercieel directeur. Saillant is dat zijn vertrek samenvalt met dat van directievoorzitter Jacques van Ek van Fortis ASR, die eind deze maand afscheid heeft genomen. Met hem heeft Otten heel zijn carrière bij De Amersfoortse en Fortis samengewerkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.