nieuws

ORV Cordares

Archief

Cordares heeft de keuringsgrens voor overlijdensrisicoverzekeringen verhoogd van _ 160.000 naar _ 300.000. Aanvragers onder de 55 jaar hebben tot dat bedrag voldoende aan een verkorte gezondheidsverklaring.

DBV en Uniserv
Reaal-dochter DBV heeft de administratie van overlijdensrisico- en collectieve pensioenverzekeringen uitbesteed aan Uniserv. Het bedrijf uit Lelystad heeft al de portefeuille beleggingspolissen en het DBV-label EuropeLife onder zijn hoede. Later dit kwartaal gaan ook de lijfrente- en koopsomportefeuille van DBV over naar Uniserv.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.