nieuws

Optima sluit 30% meer hypotheken

Archief

Intermediairbedrijf Optima heeft het bedrag aan gesloten hypotheken in de eerste vier maanden van dit jaar met 30% vergroot. Over heel 2005 denkt het bedrijf, dat werkt met een franchiseformule, een inkoopformule en een eigen loondienst, uit te komen op een hypotheekproductie van € 600 mln. 

Vorig jaar kwam Optima uit op ongeveer dezelfde omzet als in 2003. “De stijging van de omzet in de formules heeft de terugval in de loondienst volledig opgevangen.” De totale provisieomzet steeg vorig jaar met 13%; dit jaar verwacht het bedrijf ruim € 13 mln aan provisies te boeken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.