nieuws

Optima-backoffice naar onderlinge

Archief

Adviesketen Optima gaat de eigen backoffice uitbesteden aan de Onderlinge Zwammerdam (Alphen aan den Rijn). Reden is de “forse groei van de schadeproductie in de afgelopen vier jaar”, aldus Optima. “Dat was voor ons aanleiding om een eigen volmachtbedrijf op te richten of een externe samenwerking aan te gaan.” 

De uitbesteding wordt per 1 november van kracht. De administratie, helpdesk, klantopvang en schadeafhandeling voor de loondienstadviseurs en de franchisekantoren worden overgedragen aan de onderlinge, die de Optima-medewerkers overneemt. Beide bedrijven werkten al samen op het gebied van het Optima Woontotaalpakket.
Onderlinge Zwammerdam wil met een nieuw op te richten eigen volmachtbedrijf voor meer assurantiekantoren backoffice-activiteiten gaan verzorgen. De onderlinge draagt zelf het risico voor de eigen brandverzekeringen en biedt een pakketverzekering waarvoor De Goudse risicodrager is.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.