nieuws

Opnieuw verkiezing ‘beste kweekvijver’ bedrijfstak

Archief

Ecabo, de koepelorganisatie van mbo-scholen, organiseert dit jaar weer de verkiezing ‘Leer bedrijf van het jaar’ voor de bank- en verzekeringsbranche.

Via de website www.leerbedrijfvanhetjaar.nl kunnen organisaties in de bank- en verzekeringsbranche die mbo-stagiaires hebben gehad, genomineerd worden voor de prijs. Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de vakbeweging en het onderwijs, selecteert uit de aanmeldingen de vijf beste leerbedrijven. Centraal bij de verkiezing is de vraag: Welk leerbedrijf is de beste kweekvijver voor financieel talent? De stage, ook wel beroepspraktijkvorming genoemd, is daarbij een essentieel onderdeel.
Vorig jaar is de prijs gewonnen door de Amsterdamse FMG Group. Bedrijven kunnen tot 1 mei genomineerd worden door leerlingen, scholen en leerbedrijven. In september wordt de uiteindelijk winnaar bekend gemaakt. Degene die het winnende bedrijf heeft aangemeld, wordt beloond met een diner voor twee personen. De winnaar ontvangt een weekend naar Barcelona voor twee personen en een prijs van kunstenares Guusje Hamelynck. Bovendien wordt het bedrijf voorgedragen bij de landelijke verkiezing voor alle branches, die eind dit jaar wordt gehouden.
De verkiezing is een initiatief van Ecabo in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), NBVA, NVA en Verbond van Verzekeraars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.