nieuws

Opleidingen voor preventie en beheersing verzekeringsfraude

Archief

Schadebureau O&O en Interseco, een onderzoek- en adviesorganisatie in de beveiligingszorg, gaan opleidingen ontwikkelen die gericht zijn op de preventie en beheersing van verzekeringsfraude.

De opleidingen zijn modulair van opbouw en worden doorlopend geactualiseerd, zeggen de beide onderzoeksbureaus. De ontwikkelde modules zijn er op gericht om personen werkzaam binnen schadeacceptatie en behandeling op het goede moment te voorzien van kennis.
Interseco en Schadebureau O&O willen door de bundeling van hun kennis en expertise een actueel kennisinstituut zijn dat opleidingen en diensten levert in het kader van fraudepreventie, fraudebeheersing en fraudeonderzoek binnen de verzekeringsbranche. Het kennisinstituut richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij de acceptatie en behandeling van schade-evenementen. Bij de opleidingen wordt gebruik gemaakt van de onderwijskundige kennis van het Security College en kennis en faciliteiten van het ANWB opleidingscentrum in Nieuwegein.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.