nieuws

Opleiding Verzekeringskunde (nog) niet goedgekeurd

Archief

De vorig jaar gestarte mastersopleiding Verzekeringskunde, een initiatief van het Verbond van Verzekeraars en de Universiteit van Amsterdam, is (nog) niet geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs

Dit bleek tijdens een bijeenkomst waar aan 26 kandidaten de eerste deelcertificaten werden uitgereikt. Volgens Verbondsdirecteur Eric Fischer “voldoet de opleiding aan alle vereisten van een master, maar is alleen vanwege budgettaire kwesties op het departement de opleiding nog niet geaccrediteerd”. Het Verbond en de universiteit zijn hiertegen in beroep gegaan. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.